Meer nieuws

Onze Facebook pagina.

Neem een kijkje op onze Facebookpagina voor het laatste nieuws over Pitt, ons assortiment en andere aanbiedingen.

Merida Mountainbikes

De Merida Mountainbikes zijn weer nieuw op voorraad. Bekijk ons aanbod op onze site of kom langs in onze showroom voor meer informatie of advies.

Weg met die ketting! Welkom Belt Drive!

Een fiets met Belt Drive is de grootste innovatie aan de fiets van de afgelopen decennia. Als u van fietsen houdt, maar niet van onderhoud, dan is de tandriem-aandrijving wat voor u. De Gates Belt Drive vervangt de vette ketting voor een schone, lichtlopende en supersterke carbon tandriem die nauwelijks onderhoud nodig heeft.

De nieuwe Enra pechhulp app! Download hem nu!!

De nieuwe Enra pechhulp app! Download hem nu!!

Cykell fietsendragers

Wij zijn exclusief dealer van de superstabiele topfietsendragers van Cykell! Te bewonderen en te testen in onze winkel, alle mogelijke accessoires zoals oprijgoot of een 3e fietsuitbreidingsgoot zijn te zien in onze showroom.
5 jaar garantie.
Met alle plezier vertellen we u er nog veel meer over! (met een bakkie koffie natuurlijk)


Cykell fietsendragers

resultaat ANWB fietsdragertest 2019!

De Yakima FoldClick2 zal menigeen aangenaam verrassen. Het is een compacte fietsendrager, degelijk uitgevoerd en over alle functies is goed nagedacht. De fietsendrager komt geheel afgemonteerd, als relatief klein opgevouwen pakket, uit de doos en zowel de frameklemmen als de fietsendrager kunnen op slot. Daarnaast kun je met de voet de fietsendrager kantelen waardoor de bagage in de kofferruimte bereikbaar blijft. Met een gewicht van slechts 14,5 kilogram is de Yakima FoldClick 2 aangenaam licht en goed te hanteren.

Montage fietsendrager 
In opgevouwen toestand wordt de fietsdrager recht op de kogel geplaatst. Vervolgens laat je hem naar je toe kantelen en klikt hij automatisch vast. Eenvoudiger kan niet. Daarna worden de lichtunits en wielgoten uitgeklapt. De constructie voelt degelijk aan en is prettig in gebruik. Plaatsing van de fietsen op de fietsendrager is een eenvoudige handeling en ook is er voldoende ruimte tussen de fietsen. De wielgoten zijn breed genoeg en zelfs geschikt voor extreem brede banden. De wielen zijn goed te verankeren met kartelriempjes met spanners en ook de frameklemmen zijn handig in gebruik.

Op de auto is de Yakima FoldClick 2 zeer stabiel. Mede door de degelijke frameklemmen, functionerende goten en goede fixatie van de wielen.

Specificaties

Gewicht

14,5 kilogram

Stekker

13-polig

Maximaal laadgewicht

60 kilogram

Prijs (op moment van test)

509,-

https://www.anwb.nl/fiets/test/fietsendragers-2019


TerugDeel het met uw vrienden!


Contactgegevens

  • Bergstraat 50, 5551 AX, Valkenswaard
  • info@pittfietsen.nl
  • (040) 201 30 47
  • KvK: 17004128

Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  9.00 - 12.30 & 13.15 - 18.00
Woensdag:  9.00 - 12.30 & 13.15 - 18.00
Donderdag:  9.00 - 12.30 & 13.15 - 18.00
Vrijdag:  9.00 - 12.30 & 13.15 - 18:00
Zaterdag:  9.00 - 16.00
Zondag:  Gesloten


Facebook
Onze merken

Alpina
Bakfiets.nl
Batavus
Bioracer
Cortina
Gazelle
Haibike
Koga-Miyata
Loekie
Magura
Pegasus
Qwic
Ridley
Santos
Scott
Superior
Union
Van Raam
Vogue
Winora